Monday, August 15, 2011

..KING KING..

P&W
sebelum sesi 1^^

sukacita^^


the Guitarist and Dera^^

salam
atas nama Bapa,
Putra,
dan Roh Kudus.
AMEN!

masa P&W juga^^

cewek-cewek ini^^
kumpulan 5


kumpulan 4
hehe

kumpulan 3^^


kumpulan 1^^

kumpulan 2


RAJA DADYMUS
haha!!


tawanan yang sungguh bergaya^^

hehehe^^
paling banyak kena selotap^^

kesian si Adik ini..
sudalah dikasi pindah pg kumpulan lain
jadi tawanan pula^^


macam tau2 ja kena gambar^^
hahah

tiada yang terkecuali^^
yang main muzik pun
jadi tawanan juga^^

hamba-hamba yang sangat aktif^^
hehehehehe


menara selipar^^


RAJA BIJI KELAPA SAWIT^^

santik la yang ini^^
hahahaha

yang paling kiut ni..
paling manang!!


seksa Ookan^^
hehe

peace^^

aAaAaAh!

dia bilang
"LIHING2"
hahahah

keluarga kumpulan 5^^

keluarga kumpulan 2^^

manang senyuman OoO
keluarga kumpulan 1..


keluarga kumpulan 4..

anak beranak yang balance^^
hehehehhe
keluarga kumpulan 3

HuHa!!
hehe..

selamat suda dia^^
baru sampai sesi 1 ni gambar2^^
tunggu lagi yang lain ah^^

dari saya sebagai Ajk Aktiviti..
sorry dan maaf kalo sepanjang
aktiviti ini..
ada yg terasa atau buat kamu terkecil hati

kalo yang baik tu ambilla.
yang tidak 2...
jangan la ambil^^

apa-apa pun
pengalaman handle aktiviti ini sangat best^^

semoga perkumpulan kita terus
berakar dalam Namanya^^

AMEN!



Reactions:

5 comments:

Eric said...

hahahaha kumpulan 4 juga la

ladynia said...

hebat2..^^

mark said...

i miss the moment..

Clare Cheal Ared JC. said...

alalalala... sa bru nmpk ni, lmbt o sa kan, sa rindu gathering kita, mari uat lagi, praise the Lord as He always by our side, Amen. ^^

Wynda said...

bole ba dera^^ :)

All rights reserved by Catholic Youth of St.Paul unless stated.